Si̇stem Odası Enerji̇ Altyapı Yeni̇leme Çalışması / System Room Energy Infrastructure Renewal Work

Değerli Mensuplarımız,

29 EKIM 2022 CUMARTESI GÜNÜ SABAH 06:00-08:00 saatleri arasında, Üniversitemiz Merkez Sistem Odasında enerji altyapı yenileme çalışması yapılacaktır.

Bu kapsamda sistemler geçici süreyle kapatılacak olup, Kandilli Kampüs haricinde INTERNET KESINTISI yaşanacaktır. E-POSTA, MOODLE, BUCARD ve İdari Birim uygulamaları gibi genel hizmetler geçici süre ile hizmet dışı kalacaktır.

Çalışmayla ilgili bilgi için sistemcalisma@boun.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI BILGI İŞLEM DAIRE BAŞKANLIĞI

Dear Members,
ON SATURDAY, OCTOBER 29, 2022, BETWEEN 06:00AM AND 08:00AM, infrastructure renewal work will be carried out in the Central System Room.

The main systems will be temporarily unavailable and the INTERNET CONNECTION WILL BE LOST in all university buildings, except the Kandilli Campus. General services such as E-MAIL, MOODLE, BUCARD and Administrative Units’ applications will be temporarily out of service.

For more information, please do not hesitate to send an e-mail to sistemcalisma@boun.edu.tr .

Have a nice day.

Best Regards,